Радко Петков призна за Анелия

Радко Петков призна за Анелия, че му е любима певица и се радва за това, че е успял да реализира съвместен проект с нея. Младият талант подписа с “Пайнер“ през 2019 година и до момента представи няколко проекта, които меломаните оцениха високо. Сред тях особено се открои дуетният му сингъл с Анелия “Ти си“.

Победителят от четвъртия сезон на „Гласът на България“ посочва, че песента е сред любимите му и е щастлив, че са успели да го реализират. Пред феновете си в Instagram Радко издава, че много харесва Анелия като изпълнител, а от песните й – “Чужди устни“.

В своя онлайн чат той разкрива още две любими заглавия, този път от репертоара на Преслава и Яница – “Силните мъже“ и “Въртележката“.

Радко Петков споделя още как вижда себе си след 5 години. “Пожелавам си след 5 години да съм постигнал поне половината неща, които искам сега“ – откровен е певецът.

По думите му всичко е съдбовно и ако нещо е писано, ще се случи. Повод за тези думи е въпрос на негов фен, който го пита дали би имал връзка с колежка от попфолка. По всичко личи, че в момента сърцето на Радко Петков е свободно, а и самият той разкрива, че в момента не е обвързан.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!