Радко от „Пайнер“: Така се получиха нещата, че с Ивана си паснахме

Това лято Ивана направи жест на подкрепа към един от младите таланти в “Пайнер“ – Радко, като го покани да се присъедини към нея и бенда й за двата концерта. Камерата на телевизия “Планета“ успя да запечата емоцията, която владее певеца, минути след генералната репетиция във Варна, а той както винаги с усмивка и добро настроение открито сподели вълнението си.

“Готов съм и нямам търпение да изляза на сцената на летния театър във Варна“ – разкри певецът и издаде как се е стигнало до поканата от страна на Ивана: „Всъщност имахме едно съвместно участие в Етрополе и така се получиха нещата, че си паснахме. И тя ми звънна, разбрахме се и ето ни тук днес“ – разказва той в „Звездно“.

Младият Радко се обърна прочувствено към Ивана

Специфичният работен почерк на Ивана и по-специално импровизацията на сцената, много му харесва, признава певецът.

“Аз съм си такъв по принцип и се чувствам в моите си води. Но определено има и ред. Всичко е една голяма импровизация и много настроение“ – подчертава той.

Младият изпълнител признава, че една от любимите му песни от репертоара на голямата попфолк звезда е “От извора“. Казва, че не пропуска участие, на което да не я изпее. Също така изключително много харесва неостаряващия сингъл „Шампанско и сълзи“.

Като най-горещ хит на Лято 2021 Радко посочва “Турбуленция“ на Емилия, а лично за него емоциите, които го владееха през този сезон могат да бъдат описани най-точно с песента на Анелия “Гот ми е“ и най вече с думите:“Гот ми е на мен сега, хубаво ми е за Бога“.

Реклама

1 коментар към “Радко от „Пайнер“: Така се получиха нещата, че с Ивана си паснахме”

  • Lady Gaga каза:

    Излезе Радка , малка пиратка 😁 Старата Иванка винаги е била gay friendly 😁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!