Радио N-JOY стартира NJOY@HOME концерти от вкъщи

Радиостанцията изразява подкрепата си към музикалните изпълнители, българските медици и любимите си фенове

Под наслова NJOY@HOME любимото радио на хиляди – радио N-JOY, започва да излъчва поредица музикални концерти на български и чуждестранни музиканти.

Кампанията на радиото и артистите, включили се в нея, има за цел да изрази своята съпричастност към най-засегнатите в настоящия момент, да отправи призив за отговорност към всички нас и да внесе доза хубава музика и добро настроение в ежедневието ни.

Първото видео от поредицата вече е реалност и може да бъде гледано тук

Сред изпълнителите, които ще се включат, са Прея, VenZy , Дара Екимова, Тино, Innerglow, Искрата, Кристиана Асенова и Toshey , Дамян Попов, Рафаел, Деница Караславова, Виктория, Ния Петрова и Атанас Кателиев – победителите от шоуто „Гласът на България“ и други.

Тино е първият участник в поредицата миниконцерти, която радио N-JOY ще излъчи.

Радио N-JOY е социално отговорна медия, която вярва, че в тежък момент като този всички имаме нужда от подкрепа и че само заедно, ще се справим. Като активна част от музикалната сцена в страната радиото има за цел да подкрепи не само всичките си фенове, но и музикалните изпълнители, които са част от творческите индустрии – един от най-засегнатите сектори към този момент.

Радио N-JOY активно се включи в кампанията за подкрепа на българските медици, излъчвайки песента „Ако си дал“ на вечния Емил Димитров. Като продължение на подкрепата си радиото призовава всеки, който има възможност, да дари 1 лв. чрез изпращането на SMS с текст DMS SOLIDARNOST на кратък номер 17777.

Този призив ще бъде част и от видеата в NJOY@HOME. С направените дарения ще бъдат закупени необходима на лекарите специализирана медицинска апаратура и техника, лични предпазни средства и всичко друго, от което спешно се нуждаят болниците в момента.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!