Път на младите таланти в големия концерт на „Планета“

Телевизия “Планета“ вярна на принципа си вечно да се променя, да бъде интересна, различна и непредвидима. Такава ще бъде и на концерта по повод 18-ия си рожден. Празникът ще бъде отбелязан в Пловдив на 3 декември, с концерт на звездите на музикална компания “Пайнер“.

Но рождения ден на българската музикална телевизия всеки свързва с атрактивните спектакли, които дълго се помнят. Така ще бъде и тази година в зала “Колодрума“, а началото на концерта е точно в 19:00 часа.

„Сигурни сме, че в залата ще бъдат фенове от различни поколения – както връстниците на “Планета“, така също по-малки и по-големи почитатели. За тези, които все още не са навършили пълнолетие напомняме, че за да бъдат допуснати до своите места в зала “Колодрума“, трябва да бъдат с придружител и да носят със себе си попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ“ – съобщават от музикалния канал.

Спектакълът “Планета на 18“ ще събере на една сцена популярни имена в българската музика и много млади таланти. Това вече е традиция, защото през годините точно на голяма сцена, дебют направиха Анелия, Гергана, Галена, Преслава, Цветелина Янева, Джулия, Галин, Фики, Денис Теофиков, Емрах и други.

2019-а година се оказа благодатна за старта на новите звезди на “Пайнер“ и затова голяма част от тях ще видим в Пловдив. Наред с Денис Теофиков и Емрах, на сцената ще се изявят Малката, Ариа, Данна, Ивета Костова и Радко Петков.

Галин ще представи своите открития Лидия и Dessita. Със сигурност те ще впечатлят публиката и ще се представят достойно. Билетите за спектакъла “Планета на 18“ са пуснати в мрежата на eventim.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!