Промо / Sinan & Silver – Латекса

Sinan & Silver  представиха своя първи съвместен проект. Песента носи заглавието „Латекса“ и е предложението на двамата изпълнители за летния сезон. Парчето е със закачлив текст и с бързо и ритмично темпо, които са дело на Силвестър Матеев – Silver, а във видеото участват красавици, близки на двамата изпълнители.

”Всъщност песента се роди по реална ситуация. Бяхме при наш общ приятел, който ремонтираше основно апартамента си. Беше разхвърлял всичко наоколо, но ни почерпи с кекс, все пак му бяхме нa гости. След това решихме да му помогнем с работата и докато работихме, в един момент той без да иска ме бутна и загубих равновесие. За да запазя баланс протегнах ръцете си, като едната от тях директно отиде в кофата с латекса, с който боядисвахме. Смехът беше голям и дори на място започнахме да римуваме „латекс“ с „кекс“ – смее се Silver.

„Харесвам много Sinan. Смятам, че е страхотен професионалист и има огромен талант. Идеята за парчето ми дойде много внезапно. Обичам да правя различни неща и бях сигурен, че в дует с него ще се получи невероятен проект “ – разказа още той.

„Silver е страхотен професионалист. Харесвам нестандартните идеи и смятам, че нашите почитатели ще я харесат“ – сподели Sinan.

Видеото към „Латекса“ на  Sinan & Silver  вече е в ефира на Фен ТВ, както и в официалния канал на медията в YouTube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!