Промо/ Mr. VoG – Бъди Героя

Видеото към “Бъди Героя” – дебютния сингъл на Mr. VoG, чието истинско име Георги Кючуков е познато от финала на Музикална Академия преди две години, както и от кастингите на последния сезон на X Factor – е вечефакт.

Музиката и текстът на песента са дело на самия изпълнител, а по аранжимента са работили Йоан Николаев и хитмейкърът Васко Иванов – Dexter. Режисьор на клипа е Павел Симеонов.

“В Бъди Героя“ се заигравам съ сзначението на това, да бъдеш новоизгряващ млад изпълнител в страната ни. Много мои колеги и приятели не си дават сметка, че да участваш в тв формат и да те излъчват по 5 минути всяка седмица, не само няма да типромени живота, но има голяма вероятност да ти изиграе лоша шега, да те разочарова, да ти разбие амбициите.

Това ми се случи лично на мен през последните две години, но вече знам, че ако не си стъпиш здраво на краката и не започнеш сам да се трудиш, да скачаш и да дивееш по пътя към мечтите си, просто нищо няма да се случи. Трябва на първо място сам за себе си да бъдеш героя, дори без връзки, без продуценти и без ТВ формати.” – споделя Mr. VoG.

Телевизионната премиера на парчето ще бъде тази Събота, 13.02 в “Българският Топ 40” по БНТ1, а по-късно този месец, Mr. VoG ще бъде част от турнето на Деси Тенекеджиева и Миро “Живот като на кино”.

       

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!