Промо/ Donna и Dee – Няма други

„Няма други“ вече е факт! Това е най-новата песен на Donna, а в нея взема участие и нейната половинка DEE Baby.

Видеоклипът към песента е дело на един от водещите режисьори в музикалния бизнес у нас Радостин Събев – Shosho. „Няма други“ е създадена от Pure The Movement, които се погрижиха за музика, текст и аранжимент.

Прогнозите за парчето са, че ще бъде сред хитовете на сезона. От много време насам феновете на талантливите изпълнители искаха именно съвместен проект на „Най-стилната българска певица“ и „Най-добрия хост в България“!

Във видеото Donna сменя 4 визии. За стайлинга на младата певица се погрижи – Get Fresh, грим – Деси Слава Бекирска, коса – Мариета Николова.

Donna издава, че по време на снимките на клипа е имало изключително забавни и интересни моменти и затова тя ще публикува в официалната си страница бекстейдж кадри, за да могат почитателите и да се докоснат до работния процес.

След успеха, който пожъна Donna с последната си песен „Толкова“, в колаборация с Владо Димов, тя продължава да радва почитателите си и „Няма други“ е доказателство за това.

Donna & DEE Baby признават, че „Няма други“ е само началото на тяхната съвместна работа и вече работят и по друг проект. Лятото двамата изпълнители ще прекарат на морето, където ще съчетаят участията с приятните емоции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!