Промо / 4Magic – Дай ми

4Magic – Дай ми, това е петият сингъл на атрактивната момичешка група. Песента е създадена по време на международния творчески лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp от четирите наши момичета в екип с румънския хитмейкър Monoir, талантливата норвежка изпълнителка YNGA и Venci Venc’, който им помага за българския текст.

Няма да преувеличим, ако кажем че 4Magic нямат неуспешен проект от началото на своята музикална кариера, след като грабнаха победата в последния сезон на X Factor. Талантливите пловдивчанки могат да се похвалят с верига от хитове – от „Together“ („Вечерай Радо“), през „Колко ми липсваш“, „Вселена“ и „XO XO“ – всички парчета на най-успешната млада група у нас са записали първи места в класациите на музикалните медии у нас.

„Дай ми“ директно ще пасне в поредицата постижения на 4Magic заради вярната комбинация между запомняща се мелодия, супер модерно звучене, емоционален момент в музиката и текста и уникалните гласове на Елия, Валя, Елеонора и Никол.

Видеото към „Дай ми” (режисьор Люси Иларионов) представя четирите момичета по-пленителни и пораснали от всякога, заснето е на минус 6 градусов студ в рамките на 13 часа.

Реклама

1 коментар към “Промо / 4Magic – Дай ми”

  • псевдо критик каза:

    само на мен ли ми се струва, че няма никаква химия между тези момичета и че тази група ще се разпадне съвсем скоро… което би било жалко . имаме нужда от една добра гърл банд .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!