Промо / 100 Кила – Chi-Che Rich

Чуйте тук новия сингъл на 100 Кила – Chi-Che Rich. Рапърът върна феновете назад в годините като се събра със стария си колега и приятел Вальо Кита.

Двамата са автори на новото парче, което взриви онлайн пространството още в първите часове след премиерата си.

„05:20 е времетраенето на новата ми песен. Вальо Кита и Сянката са замесени в тази композиция от звук, текст, глас и светлина. Поздрав за хората, които искаха и чакаха това звучене!! Дано Ви прави компания, приятели. Благодаря на Светльо Къслев и Росен Стоев за професионализма и разбира се приятелското отношение през годините. В тази песен са събрани имена от “Гумени Глави” и “Квартални братя” до Ню скуула – Светлин и Росен! 🙂 Благодаря бойз“. Парчето е качено само като аудио и все още не се е сдобило с видео, но феновете на изпълнителя го заляха с коментари в един и същ дух: „Килата се върна, майка!“, “Това е старият 100 Кила“ и „Върна ни в 2002 г.“

Песента носи звученето на старото време, като основен принос има музиката на Вальо Кита, а лириката е дело на Явор и Сянката, който отново преплита социална тематика с купоннджийски рефрен за парти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!