Промо / Тони Стораро – Ах, сърце мое

Тони Стораро представи тежка балада за човешкото сърце

Тони Стораро – Ах сърце мое, това е новият проект на изпълнителя. Човека глас зарадва почитателите си с красива балада, която анонсира преди известно време в своя инстаграм профил и която те обикнаха от първо слушане само на куплет и припев.

Песента, по текст на Петя Радева и аранжимент на Memo Style, определено завладя последователите му, които побързаха да изкажат високите си оценки за нея.

„Номер 1 си, човече, нямаш една излишна песен, всяка от тях има смисъл! Обичам те! С твоите песни израснах и ще продължавам да те слушам, защото всяка твоя песен има смисъл.“, „Най-добрият!“, „Респект, настръхнах“, са само част от коментарите в социалната мрежа.

“Не съм заложил на скъп видеоклип, снимахме само няколко часа в хотел в София, където домакините бяха изключително любезни, а после режисьорът Люси Иларионов направи “от нищо – нещо”, както се казва. Моите фенове очакват от мен пеене, не друго. Тази балада има толкова силен текст, аз се постарах да я изпея по-най-въздействащия начин, за да стигне до душевността на всички и съм благодарен, че хората го оценяват. Много от тях се припознават в нея”, коментира Тони.

“Ах, сърце мое” е първата песен от поредица, която изпълнителят е подготвил за летния сезон. В аванс издава, че другите ще бъдат колаборации с негови колеги, някои от които ще бъдат доста изненадващи. Междувременно, отново вчера по телевизия „Планета“ се завъртя клипът на „Просто спри“ – проект на Соня Немска с участието на Стораро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!