Промо / Татяна – Добре дошла, Любов

Вижте тук новия сингъл на Татяна – Добре дошла, Любов!

Песента е по музика и аранжимент на Деян Асенов, а текстът е дело на самата изпълнителка.

режисьор, сценарист и оператор: Николай Скерлев.

Татяна: Няма граници за мен

 

Реклама

7 коментара към “Промо / Татяна – Добре дошла, Любов”

 • Анонимен каза:

  Не съм очаквал толкова прекрасна песен от Татяна. Много силна балада, голямо БРАВО!

 • Девил каза:

  Танче, страхотно местенце си избрала за самоубийството си! А и олигофренската ти песничка е един прекрасен музикален фон за да изчезнеш от достатъчно гнусният свят от такива като теб пачаври…

 • Мик каза:

  Благодарение на Татяна успях да забравя за съществуването на Дениси, Малки, Големи, Арии и темподобни и си представих, че е 2003-та година, когато чалгата беше наистина качествена. Текстът на Татяна е отличен и бие по всичко сегашните Анастасии, Пети и Росени. Музиката и аранжимента пък бият Даниели и Даймънд Шитове. Личи си, че композиторът е друг. Поздравления, че песента е авторска. Помислих, че е кавър, защото днес България предлага авторска музика с много ниско качество. С една дума – Браво, Татяна!

 • Дими каза:

  От две години Татяна предлага супер качествена продукция и се надявам да продължава в същия дух. Това е поп фолкът, който харесвах преди и се надявам повече изпълнители да се придържат към подобен тип звучене. Една различна балада в сезон с комерси е глътка свеж въздух за лятото. Силно изпяване, силни мелодия и текст и красива Татяна със семпло и стилно видео, нищо повече не е необходимо.

 • Анонимен каза:

  Много красива песен от страна на Татяна. Напоследък следва страхотна линия от песни, със съдържателни текстове и музикантски поп фолк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!