Промо / Синан – Като Кобрата

Синан -Като Кобрата, това е новият видеоклип в ефира на Фен ТВ. Младият изпълнител заложи на ритмично парче за летните купони.

„Обичам разнообразието и да редувам по-смислени с по-лекички парчета. Последната ми песен е балада – „Мойто всичко“, и се радва на огромен интерес. Хората сякаш очакваха отново балада, но този път заложих на парти настроението“, споделя гласовитият певец.

Динамичното видео е заснето в Гент. Синан отново е с ултрамодерна тийн визия, която вече е негова запазена марка за всеки клип. Знойната красавица в лентата е албанка и е дошла за снимките в белгийския град от Италия. Яките мъжаги пък са близки приятели на певеца и музикантската му фамилия.

„Песента с това заглавие беше готова поне два месеца преди да се случи случката между Кобрата и скандалната репортерка Джени Суши. Текстописецът Йордан Гергов беше сложил в припева тази фраза: „Като Кобрата мачкаме“, защото му направило впечатление, че много често младите хора я използват. Освен това Кобрата е модел за успял спортист и е много харесван. Ето защо решихме да кръстим така песента. Тя е поздрав за младите хора, които знаят как да се забавляват. Другото е съвпадение на обстоятелствата“, разказва Синан.

По всичко личи, че тази година ще бъде особено продуктивна за младата надежда на Diapason Records. Само след дни той влиза в студио, за да запише и следващото си горещо парче.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!