Промо / Румина – Ти си тук

Румина – Ти си тук, това е новият проект на фолк певицата. Видеоклипът се завъртя в ефира на Фен ТВ. Изпълнителката на Ара Мюзик поднася една песен с много позитивни емоции и лятно настроение, струящо и от ритъма, и от текста на парчето.

Главна роля във видеото е отделена на Жоро Руменов (Лазар от уеб сериала „Ден и нощ“). За колаборацията с него гласовитата певица сподели, че двамата са близки приятели от много отдавна, а самият Жоро никога не е участвал в музикален клип, което било предизвикателство за него, затова той с удоволствие приел да се превъплъти в романтичната ролята.

Лентата изобилства на красиви морски пейзажи, а режисурата е поверена на Николай Скерлев. Музиката и аранжиментът на песента са на Боби Павлов, а текстът е написан от Костадин Милев. Стайлингът на Румина е поверен на Ива Атанасова (IVY), а прическите на певицата са дело на Татяна Георгиева. За грима пък се е погрижила Анелия Марчева.

„Представям ви моя най-нов проект,,Ти си тук”! Това е моето лятно предизвикателство за вас, направено с много любов и много труд! Искрено се надявам да докосне вашите сърца! За мен това ще е най-големият ми подарък! Големи благодарности на целия екип, с който работихме!“ – споделя изпълнителката.

2 коментара към “Промо / Румина – Ти си тук”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!