Промо/ Преслава – Пиян

Преслава – Пиян, това е новият сингъл на изпълнителката. Видеоклипът направи премиера онлайн и в ефира на телевизия „Планета“.

музика: Даниел Ганев
текст: Анастасия Мавродиева и Росен Димитров
аранжимент: Даниел Ганев
режисьор: Виктор Антонов
сценарист: Виктор Антонов
оператор: Радослав Гочев

12 коментара към “Промо/ Преслава – Пиян”

 • ... каза:

  Сигнал,

  Оправете си сайта със стария дизайн. Не виждате ли, че Новините ви вече почти никой не ги коментира и не се води дискусия. Тотално пропадате.

 • Иво каза:

  Подкрепям коментара напълно. Старата версия беше в пъти по-добра и имаше много коментари!

 • ... каза:

  Просто смятам, че преди беше всичко подредено, лесно за откриване и добре селектирано. В момента всичко е пръснато на екрана, класации, новини, фолклор, поп, чалга… един хаос. От фактор минаха към графа посредствени. Обичам да наричам нещата с истинските им имена и дано има кой да прочете и се вслуша. Ако не да го закриват тоя сайт, който прави предавания вече няколко пъти годишно и дори не връчват наградите си на победителите…

  • Тони каза:

   Абе вие добре ли сте?????? Новата версия си е супер, много повече неща са видими и лесно се ориентира човек. Какви са тия глупости, това да не е форум, важни са новините, ако някой толкова държи да си прави дискусия във форума на сайта, той също е активен. За мен сега е много по-приятно.

   • Наталката каза:

    На мен също повече ми допада новия вид, по-съвременно и прегледно и не разлистваш като луд. Можеш веднага да се ориентираш какво търсиш и стилово даже. Мисля, че Сигнал дръпнаха много напред и заради това, че има много новини за поп и хип хоп, които са доста по-актуални в последно време.

 • Анонимен каза:

  Ей хора….тая направо плаши….M J пасти да яде…няма такъв нос няма такъв изрод…..Да си преименува на Зомбислава…….😂😂😂😂

 • Летисия каза:

  Поредната глупава песен! Какво става с тези певици, глупост след глупост. Преслава на нищо не прилича вече.

 • Луна Президент каза:

  Тая наистина сега с отрязаният нос изглежда като лошо копие на Галена. Дори и като стил и маниер прилича на нея. Песента пък е от тези дето слид 2 месеца не ги помниш.Началото на края за една иначе нелоша певица с успешна кариера.

 • сори каза:

  Пиша относно сайта.
  Преслава няма да я коментирам.
  За сайта:
  ВЪРНЕТЕ ПРЕДИШНИЯ ВИД НА САЙТА!!!!
  ТОЗИ ВИД Е МНОГО ПО-КОФТИ!!!!

 • Анонимен каза:

  Песента не е лоша, но не е нищо оригинално – текстът е компилация от текстовете на няколко други нейни песни – все се пее за непреодоляната раздяла, все някакъв алхокол, сълзи… За носа няма спор – грешка беше и наистина прилича на Галена. Беше си чаровна с по-острото носле, не беше грозно.

 • Таня каза:

  Песента е хубава. Преслава винаги прави смислени песни и никога не е залага на пошли текстове. Но…просто не мога да я възприема с този нос. Вече предпочитам само да я слушам без да я гледам. Това не е Преслава, няма нищо общо с нея. Ако не й пише името, никой няма да я познае, ако изключи звука. Наистина не разбирам какво я накара да се промени до неузнаваемост, след като си беше много хубава естествена без корекции. Феновете я обичаха с нейния си, макар и не перфектен нос. Имаше красота, чар, харизма, всичко имаше, а сама го съсипа. Много жалко за Преслава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!