Промо / Лидия, Десита и Диона – Излъжи ме

“Излъжи ме” е новата колаборация между Лидия, Десита и Диона, която е най-новото попълнение в Алфа мюзик.

Музика: Галин Гочев, Диона и Деян Асенов
текст: Диона
аранжимент: Деян Асенов
режисьор и сценарист: Виктор Антонов
оператор: Радослав Гочев

4 коментара към “Промо / Лидия, Десита и Диона – Излъжи ме”

 • Анонимен каза:

  Свежо и закачливо без да е вулгарно. Браво на момичетата, дано не се плъзнат по пошлата провокация; това не им отива!

 • Анонимен каза:

  Taq Diona se razkarva kato pulna prostitutka po klipovete. Posle protestira che tozi ili onzi iskal da si pokazva chastite po instagram. Nqma po-golqmo licemerie.

 • Анонимен каза:

  Отвратително се държат ама точно по български. Диона я гледах да чете морал срещу ЛГБТ по Карбовски. Къв морал може да чете на който и да е?! ха-ха

 • Луна Президент каза:

  Циганката Денислава Сашова, която се представя като Диона беше поканена по незнайни причини в предаването на Карбовски, където в театрален екстаз обясняваше как сме християни и е необходимо да следваме ценностите и моралните норми на религията. За нея било немислимо как утре детето и ще я пита какво е „джендър“ и тя трябвало да му го обясни и как децата копирали поведение, което са видяли и можели да сметнат за нормални неща, които според нея не били нормални и в реда на нещата. Изобщо да глидо човек и жив да я ожали радетелката за православни ценности. Създавайки това видео обаче мисля, че проблема е решен-след курвенско-лесбийското поведение, което демонстрира, мисля че и примерите който дава на младите със собственото си поведение и въпросите, които ще задава един ден нейното дете(ако има герой готов да се жертва да и направи такова) са далеч по-цветни от някакви си „джендър“ отношения . Не знам единствено дали осъзнава, че от гледна точка на християнската религия поведението и осигурява място на едно горещо място с врящи казани(далече от Дубай), а в библейски времена такива к…и като нея са били убивани с камъни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!