Промо/ Лидия Ганева ft. VenZy – Милиони причини

Лидия Ганева ft. VenZyМилиони причини, новата колаборация в БГ музиката. Лидия Ганева представи видеото към новата си “Милиони Причини“, която е дует с VenZy. Музиката и текста са дело на Владимир Ампов – Графа и Илия Григоров.

„За мен тази песен е важна, заради посланието в, което всички трябва да се вслушат. Има милиони причини да бъдем щастливи!“, казва звездата от Детската Евровизия Лидия. Младата певица допълва „За мен е истинска чест да работя с Графа и Монте Мюзик. Песента е съвместен проект с прекрасния VenZy, който е истински пример за мен и нашето поколение.“

Във видеото, което е снимано в Пловдив, участват много от приятелите на младата певица. Режисьор на клипа е Добромир Николов.

Лидия пее от 6 годишна и е носител на множество отличия от национални и международни конкурси. През 2016 печели българската селекция за Детската Евровизия „Децата на България са супер“. Там се запознава и с VenZy, който е част от журито. С песента на Владимир Ампов – Графа „Вълшебен ден“ млада пловдивчанка представя България на конкурса в Малта и завършва девета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!