Промо / Камелия ft. Сашо Роман – Името ти

Камелия ft. Сашо Роман – Името ти, това е новият проект на изпълнителите. Музиката на парчето е дело на  Christos Dantis. Аранжиментът е направен от DIAMOND BEAT PRODUCTION. Текстът е написан от Костадин Милев.

Режисьор и сценарист на видеоклипа е Валери Милев.

7 коментара към “Промо / Камелия ft. Сашо Роман – Името ти”

 • HaberTurk каза:

  Промо ли??? Тази песен е на Пеги Зина казва се „Трекси“ и е от 2007. Камито както винаги пак с кавър, но този път с неактуален. КАВЪР НА 11 ГОДИНИ ХАХАХАХАХХА

  • до HaberTurk каза:

   HaberTurk, нямам намерение да влизам в някаква безмислена дискусия, нито пък да се заяждам, особено,знаейки, че повечето хора, които пишат негативни коментари, не са в състояние да приемат каквото и да е чуждо мнение, нито пък да го уважат.Дано да греша. Кавъри се правят по цял свят. Дори най-големите звезди правят кавъри, вдъхвайки нов живот на стари,хубави и стойностни песни. В това няма нищо лошо. Камелия си е платила правата и е използвала музиката на песента. Аранжиментът е друг, текстът е друг. Просто това е доказателство ,че хубавата мелодия си е хубава,независимо с какъв аранжимент. Чест й прави, че е дала нов живот на тази хубава балада. Но ние нали сме си чуждопоклоници и обичаме да плюем всичко наше… Криско преди седмица също изкара кавър на песен на Мишо Шамара, която беше тотален хит през 2002-ра точно с идеята да я възроди и не слуайно има 5 милиона гледания.

  • Цветан каза:

   ХА-ХА-ХА, ама ти замръзна усмивката като видя клипа на Камелия? :))))))))))))

 • xxx каза:

  Клипът е ефектно заснет. Има някакви елементи на сюжет и характерната за Камелия провокативност. Ако действително е кавър на песента на Пеги Зина обаче е доста слабо. Оригиналът е рок балада много ефектно звучи на гръцки. Вместо кавър трябваше да направи оригиналът, и преди е пяла на гръцки.

 • Чучка каза:

  Бабче пак се снима гола. На 50 стана и още си вее гъзицата курволетката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!