Промо/ Кали - Среден пръст - Signal.bg

Промо/ Кали – Среден пръст

Кали – Среден пръст, новият проект за фолк звездата

Кали – Среден пръст, това е най-новият видеоклип на изпълнителката на „Пайнер“. Лентата бе промотирана в ефира на Планета ТВ.

Песента е по музика и аранжимент на Борислав Павлов. Текстът е написан от Лора Димитрова. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Галина Иванова – Кали. Оператор – Мартиана Петкова.

7 коментара към “Промо/ Кали – Среден пръст”

 • Николай Вълчев каза:

  След страхотна песен като Втори живот на Ваня това е абсолютната пропаднала боза на годината. Кали да вземе да си оправи слуха и вкуса, защото иначе публиката ще й показа средния знак!

 • K каза:

  Кали е много талантлива певица, но напоследък от желание да уцели хит пуска разни парчета тип „прохождащ изпълнител“, някак не се отличават с нищо. Започна и твърде често да предлага нови песни, песента с Коцето мина между другото, а „Пионката“ тепърва се развива, защо трябваше толкова скоро да я „затапва“ с нова песен?

 • Петър Василев каза:

  Кали не винаги прави песни, които иска самата тя! Не се изисква много напрягане, за да се проумее кои песни са й на сърце. Няма как иначе, все пак иска да има участия и да е сред топ имената. Не е единствената, която прави песни за масовката и й се получават. Но според мен, точно песни като „Пионката“, „Каква съм луда“ и „Помни ме“ остават във времето, другите са просто така, да има какво да се върти по дискотеките 2 месеца.

 • kurvaviq каза:

  Чалгата е насочена към простолюдието, които са основните потребители на тая продукция. Няма как да се очаква качество. Това не е музика, а нов вид легална проституция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!