Промо/ Илиян Михов – Баровеца – Изповед

Илиян Михов – Баровеца пусна нова песен в стил попфолк със заразяващ танцувалeн ритъм.

Песента е изцяло авторско дело на Баровеца – текст, музика, аранжимент и мастеринг. Заглавието е “Изповед”, а прочувствения текст и красивата мелодия я правят по-различна от сегашните парчета в жанра.

Това е характерно за песните на Баровеца, който винаги е държал на изискан текст, музика и аранжимент. Такива песни отдавна липсват в ефира и легендарният изпълнител го е усетил, защото всяка вечер пее пред почитатели, семейни тържества, съвременни и ретро партита.

След песента “Гол”, излязла през 2012-а, досега Михов записваше само народна музика, но неговите почитатели са го подтикнали да прави нови попфолк парчета.

Клипът на  песента “Изповед” е в концертен вариант – на сцената на концертната зала “Рейнбол плаза”, със съдействието на Иво Танев, който е дългогодишен приятел на Баровеца.

Сцената е наситена с елитни музиканти от жанра – колеги и приятели на изпълнителя, колежката му Веселина и духовия оркестър на Етрополе. Самият певец участва и като изпълнител на саксофон.

“Замислям да напиша за песента, че е ново ретро парче, защото навремето държахме много текстът и музиката да са издържани” – казва той пред Signal.bg.

 Припевът е много смел:
         “Тази песен не моя хит
            тя е изповед за сторен грях.
            твоята любов ме промени
            и след теб пораснах и узрях“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!