Промо / Ивана – В твоя чест

Гледайте тук новия видеоклип на Ивана – В твоя чест!

Сценарист и режисьор на видеоклипа е самата изпълнителка.
Текст: Мариета Ангелова
Музика: Dejan Kostic
Аранжимент: Пламен Станчев
Оператор, пост продукция: Николай Скерлев
Продуцент: Мегастар Мюзик

11 коментара към “Промо / Ивана – В твоя чест”

 • Коки каза:

  Мариета Ангелова вече не пише хубави текстове за Ивана.
  Ивана сама ли ще се продуцира?

 • Таня каза:

  Всички да пуснат клипа на 4:55 мин. Ето я добрата жена, която вече се насира в гащите, разкривайки що за стока е. Простачката на народа отдавна лази по дъното на музиката с нескопосаните си гавъри, изпяти с дъх на ракия, лук и кебапчета. Душата на тази жена е гнила.

 • Рая каза:

  Всички чалгари са тотално изчерпани. И тази песен вече сме я слушали, и този клип сме го гледали. Пълна скукотевица. Време е за дълга почивка на тази музика. То и без това дискотеките скоро няма да отворят, по-добре да си пазят силите за догодина, евентуално.

 • Хахахах каза:

  „Пеицата на народа „отдавна и мина мандата за 1 денонощие в нейния канал 13 000 гледания …Това е ясен показател ,че благодарение на развития канал на пайнер повечето правят милиони гледания а друга част си ги купуват. Аз съм твоя Беше със 100 000 гледания за ден в канала на планета ….Всички си мислите ,че и сами ще я прокопсате ама реклата която ви прави пайнер и развитите му платформи са ви трамшин … ама пуста алчност .. И как става този номер данимаш договор с музикална фирма а в същото врвмв да имаш своя фирма регистрирана от 2010 .Митко много вине отпуснал юздите последните години и мунсе качихте на главата …Ивана не разбра ли за сто годининкариера ,че по трудно вече се налагат кавари ,а не като едно време … тази песен е хубава на сръбски ,твоя вариянт не е лош но не мисля че ще се наложи и що за отношение и изказване тъпанарката Стояна ?! АКО НЕ Е СТОЯНА И МЪЖА Й ДА ТЕ ТЪРПЯТ ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ ЗНАМ КОЙ БИ ТИ ИЗТЪРПЯЛ АРОГАНТНОТО ПОВЕДЕНИЕ … ПЪЛНА ПРОСТАЧКА ЧЕ И В КЛИПА ГО СЛОЖИЛИ КАТО Я ОБИЖДА ВСЕ ЕДНО Е НЕЩО ЯКО НЕЩО ПОХВАЛНО ..СЕЛЕНИЯ И ЛИПСА НА КЛАСА ..КЛАСАТА ТИ Е САМОНКАТО СВЕТНАТ КАМЕРИТЕ В ИНТЕРВЮТА .

 • Виждал съм това каза:

  Много скучна музика и плосък текст.
  Аранжимента на ю туб абонат.
  Сори, но не става

 • Мик каза:

  Ивана се завърна, брей.
  Не е пускала такава силна песен от 10 години.
  Явно съседните композитори все пак са по-добри. Нашите не струват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!