Промо / Есил Дюран – За кой ли път

Гледайте тук новия видеоклип на Есил Дюран – За кой ли път!

Песента е по музика и аранжимент на Борис Павлов. Текстът е написан от самата изпълнителка. Гост-музикант в проекта е Ники Радев – цигулка.

Режисурата на видеоклипа е дело на Николай Скерлев.

6 коментара към “Промо / Есил Дюран – За кой ли път”

 • Miss Злобюла каза:

  Винаги ми е било чудно, защо изпълнителите казват, че напускат продуцентите си, защото искат да правят различна музика от обичайната. Откакто не е в Пайнер, Есил не е изпяла нищо различно от обичайното. Що не си казват , че се чувстват недооценени и не желаят да отчитат процент от хонорара си, ми дрънкат глупости?
  Парчето става, но не е нещо уникално …. Вяло ще мине и ще замине!

 • ВАЛЯ каза:

  БРАВО ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПЕСЕН ЗАВЛАДЯ МЕ ОТ ПЪРВО СЛУШАНЕ ПУСНАХ СИ Я НЯКОЛКО ПЪТИ УСПЕХ НА ПЕСЕНТА И ЕСИЛ.

 • Силвия каза:

  Страхотна е и много хубави песни прави от както е извън пайнер.Тя е силна жена и вдъхва живот и надежда във нашите самотни сърца.Браво на теб Есил

 • Силвия каза:

  Една певица доказала се през годините и научила е как да на пише песен която да на кара хората да се представят във това отражение на тази песен .Разплаква ни от радост и тъга но всяка песен си има нещо свързано със човешките души.Просто прекрасна.

 • Мик каза:

  Ако я беше изпял Азис до сега да има 5 милиона гледания.
  Ама и тя… защо не го включи като фючиринг малко да попее накрая и да го има и в клипа и ето ти хит. А така ще остане оценена само от нейните фенове. Яд ме е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!