Промо / Дженан – Харам

„Харам“ е заглавието на новото предложение на Дженан. Изпълнителят на Hit Mix Music заложи на творческия тандем композитора Деян Асенов и текстописеца Йордан Гергов.

Видеото е дело на режисьора Добромир Николов, за грима се погрижи Георги Ириков. Впечатляващият стайлинг е на Ива Атанасова.

Заглавието от арабски означава „грях, забрана“ и акцентът е върху забранената любов. Лирическият герой разказва за неуспехите във връзките си от миналото и за случайното си запознанство с момиче, което принадлежи на друг. Неговото желание обаче да бъде с нея, е толкова непреодолимо, че той решава да наруши моралните закони и въпреки всичко да я вземе от нейния приятел на всяка цена.

„Изкушенията пред младите хора са много. В днешно време полигамията е над всичко. Няма я онази свенливост и въздържание на нашите баби например. Това е морален въпрос – кое е грях и за кого е грях, грях ли е да поискаш жената на ближния – според религията – да, но не и според моето поколение. Мисля, че вече никой няма страх от някаква по-висша сила – без значение дали Бог или Аллах“ – разсъждава той.

„Казват, че коронавирусът е дошъл, защото хората сме се самозабравили и сме станали прекалено грешни. Затова смятам, че с темата за позволеното и забраненото давам храна за размисъл. Сега всеки си е вкъщи и имаме време да слушаме и да останем с мислите си насаме“ – обяснява певецът.

Изпълнителят издаде, че подготвя драматична балада за есента, с която смята да докосне женските сърца.

2 коментара към “Промо / Дженан – Харам”

 • Виждал съм това каза:

  Уффф…,че измислени имена.Дженан, следва Галенан, Тедин Александрина , Цветелинин….
  Пишете си по свестни имена бе хора!

 • Мик каза:

  „Мисля, че вече никой няма страх от някаква по-висша сила – без значение дали Бог или Аллах“ – разсъждава той.

  Ми да,
  щот няма такава.

  Момчето пее и е готино. Ще си намери място като един от малкото очевидно хертеро певци в жанра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!