Промо / Дарко и Маргарита Хранова – Път на любовта

Дарко и Маргарита Хранова – Път на любовта, това е новата колаборация на изпълнителите. Видеоклипът направи премиера в ефира на Фен ТВ и BG Music Channel.

Как се стига до интересната и неочаквана колаборация, която се появи на музикалната сцена у нас, разказва талантливият македонски певец.

„Този проект започна от автора на музиката, текста и аранжимента Иван Беловски, с когото през годините са работили Петя Буюклиева, Дует „Шик“, Фамилия Тоника и много други.След като чух в работен вариант песента, си представих в мислите ми, че трябва да я изпея с певица, която излъчва положителна емоция. И веднага се сетих за Марги Хранова!“, разказва Дарко. „С нея се запознахме преди много години на едно телевизионно участие и аз не знаех много за нея и творчеството й. Но това, което запомних е, че е вечно усмихната и пее винаги с усмивка на лице.“ – спомня си изпълнителят на Ара мюзик.

Самата Маргарита Хранова е работила с Иван Беловски преди, но останала много учудена от предложението на Дарко за общ проект. Провокирана от желанието за нещо различно, неочаквано и хубаво, едно от най-ярките имена на българската популярна музика приема предизвикателството.

„Път на любовта“ е песен за любов, чието послание е, че именно любовта върти света и пали сърцата. Видеоклипът е заснет от екипа на режисьора Ненчо Касъмов в 5-звезден комплекс в Банско. В лентата участва истински влюбена двойка от лекар офталмолог и фармацевтка, на които скоро им предстои и сватба. Като гост-китарист се изявява Марин Бърдарев.

„Нашата цел беше да създадем проект като песен и видеоклип, който да е приятен за улегналата аудитория, по-скоро за хората, на които им липсват добрата стара шлагерна песен.“, разказват Марги и Дарко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!