Промо/ Дарко – Боже, хубаво е

Дарко – Боже, хубаво е, голямото завръщане в ефира на Фен ТВ

Дарко  представи своя първи музикален проект в шлагерен стил. Песента носи заглавието „Боже, хубаво е“ и от днес всички зрители могат да я гледат в ефира на Фен ТВ. Мелодичното парче е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, а текстът е дело на Росен Димитров. За видеоклипа на „Боже, хубаво е“ екипът пропътува хиляди километри до Монако, от където са и прекрасните гледки.

Дарко Релушкоски е родом от град Прилеп, Македония. След като завършва средното си образование, певецът се мести в България, където учи медицина и работи успешно по специалността си и до днес. През 2004 година подписва договор с музикална компания Ара Мюзик.

Певецът има щастливо семейство и три деца. За 10-тата годишнина от брака си изпълнителят прави подарък на своята съпруга и на всички зрители на Фен ТВ – видеоклипа към „Боже, хубаво е“. Шлагерните песни, с които Дарко ще се представя, са изключително популярни в цяла Европа. Текстовете им обикновено са посветени на любовта, отношенията и чувствата между хората. Занапред певецът ще радва всички почитатели с парчета от този музикален жанр в ефира на Фен ТВ.

Наскоро Дарко бе отличен с престижна награда на бляскаво събитие, организирано от Лорд Евгени Минчев. Той получи приз в наградите „Певец на годината 2018“ в категория „Голямото завръщане“.

„Много съм благодарен за това отличие. Отсъствах известно време от ефира на музикалната телевизия и тази награда в момента означава много за мен. Дава ми стимул за още повече работа“, сподели той.

2 коментара към “Промо/ Дарко – Боже, хубаво е”

  • Петър Василев каза:

    🌺 Такива хубави песни имаше едно време! 🙂
    Радвам се, че все още има кой да поднесе нещо приятно за слушане. Песен с хубав текст, който не натоварва и не е наблъскат с актуалните тъпи лафове, вече втръснали до болка. Музиката е музика. БРАВО, Дарко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!