Промо/ Веси Бонева ft. Бобо – Както искам

Чучела от вестници, маскирани богаташи и кукери, опитващи се да прогонят злото са само част от главните герои в новия клип на Веси Бонева ft. Бобо „Както искам“. Но това са и добре познатите „фигури без лица“ от ежедневието на всеки българин.

„Няма истинност в нещата, дето ни занимават от 100 години“ – не пести думите си Бобо, който е автор на текста. Музиката и аранжиментът са на Светлин Къслев, а режисьор на видеото, в което се редуват кадри с изчистени и наситени с форми и цветове визии, е дело на Радостин Събев – Шошо.

Цялостната идея е на талантливата и борбена Веси Бонева, която продължава да отстоява правото да бъдем себе си и да успяваме в България, въпреки всичко:

„Ще живея както искам,
Няма да се дам, казвам к‘вото мисля.
Не, не се предавам, продължавам.
Не се отказвам, няма да ме видиш на колене.“

„Днеска съм аз, утре си ти“- добавя Бобо, за да не забравим, че единственото сигурно е, че няма нищо сигурно.

Новата песен „Както искам“ на неуморната Веси Бонева е само началото на поредица значими проекти, с които се е захванала. Още на 15 май тя се включва в организацията на новата и благородна инициатива в подкрепа на децата таланти на България, която стартира с „Благотворителен концерт за децата таланти на България“, с участието както на самата нея, така и на много други обичани артисти.

Малко след това се очаквада излезе и новия видео сингъл на ADMIRAL C4C и DR ALBAN, Веси Бонева и Deep Zone- „Turn It Up”, който бе заснет в Букурещ преди дни. Феновете на Веси ще я чуят и видят и на концерта на Low Deep T в НДК зала 1 на 26 май, където певицата обещава да поднесе специална изненада на всички софиянци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!