Промо / Бони и Миа-Михаела – Чакали

Промо / Бони и Миа-Михаела – Чакали, това е първият дует на гласовитите майка и дъщеря.

Текстът е дело на Петър Рангелов. Студио и мастеринг –  Мартин Биолчев. Сценаристи на видеоклипа са Добромир Николов и Бони. Оператор и режисьор на лентата е Добромир Николов. Стайлингът е поверен Luxury One&Only и Дидо Георгиев, гримът е на Кулагин, а косите – на  Plamen Julio.

„След броени часове всички ще чуят прекрасният ти глас. Ще видят, че и ти като мен носиш музиката в сърцето си. Когато аз започнах да пея, моите родители не ме подкрепиха. Страхуваха се защото музиката беше непозната територия в моята фамилия. Въпреки това- успях. В твоя избор съм любопитна какво ще се получи и ти обещавам, че винаги, винаги ще те подкрепям“ – сподели с вълнение майката преди старта на проекта.

Двете разказват и какво е провокирало създаването на парчето, като подчертават:

„Нашата песен ,,Чакали” е едно забавно разсъждение по темата. Дали богатството води до любов или любовта създава богатства. Какъвто и извод да направите за себе си, най-важното е да има любов. Повече любов, повече усмивки в този живот и по-малко комплекси. Защото любов плюс смях и доза непукизъм укрепват всеки организъм! С обич: Бони & Миа-Михаела“.

 

3 коментара към “Промо / Бони и Миа-Михаела – Чакали”

  • * каза:

    Да се пенсионира. Има една кръчма пиянска среща, в която пее и пие Рени, при интерес мога да я уредя и за щерката има място търсят и чистачка за кенефа, ще събира по 50ст. и ще дава тоалетна хартия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!