Промо / Ани Хоанг и Силвър – Почвам да мачкам

Ани Хоанг и Силвър – Почвам да мачкам, това е втората колаборация на изпълнителите.

След като измина една година от появата на първата им дуетна песен, изпълнителите от конкурентни фирми отново са заедно в името на музиката и общата им кауза – да зарадват своите почитатели.

Ани Хоанг става още по-нахакана / ВИЖ

„Почвам да мачкам“ е озаглавен техният нов дует, носещ силна заявка за хит. Лентата може да бъде гледана в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на „Планета HD“ и „Планета“ ТВ.

Като изпълнител, който държи на стойностната продукция, лицето на „Фентъзи Груп Медия“, а именно Силвър, взима активно участие в създаването на музиката, аранжимента и текста на песента, по който е работил заедно с половинката на  Хоанг – Людмил Иларионов-Люси.

Новото парче на изпълнителите е реализирано веднага след като е приключила работата по „Палим и летим“.

Впечатление на зрителите със сигурност ще направи и горещото видео, създадено от режисьора и сценарист е Люси. Оператор на „Почвам да мачкам“ е Радослав Георгиев.

Реклама

4 коментара към “Промо / Ани Хоанг и Силвър – Почвам да мачкам”

  • Анонимен каза:

    В началото правеше хубави песни, мелодични. От един момент нататък реши да се прави на „лошо момиче“ и се поддаде на пошли тексотве и голотия, за да се прави на много провокативна – то не бе текстове за наркотици, събличане, пенис-колани, клипчета как пуши марихуана… Ами, не ти отива. Вече се съблече, снима клип, който прилича повече на порно, изпя всички глупости, от тук нататък и на челна стойка да застанеш, няма кой да те слуша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!