Промо/ Ангел и Сузанита – К’во става, брат

Ангел и Сузанита изненадват със съвместно парче – К’во става, брат

Ангел и Сузанита промотираха дуетния си проект, озаглавен „К’во става, брат“. Песента е представена от Hit Mix Music. Музиката и аранжиментът са дело на Йорданчо Василковки-Оцко. Текстът е написан от Бисер Тодоров и Сузанита.

Режисурата на видеоклипа е поверена на Николай Скерлев. Косите са на Ahmadabo Aeshah, гримът – на Христина Пейкова. Стилист на проекта е Ива Атанасова.

9 коментара към “Промо/ Ангел и Сузанита – К’во става, брат”

  • Сузи, понеже тия номера вече се изтъркаха за да демонстрираш истинката си женственост, ти ме дразниш особено с туърковете. Точно ти пред Михаела Маринова и мен ще мълчиш. Михаела Маринова са 100 пъти по яка, богата и умна от тебе, а ти си малоумна. Песента ти с Ангел никога няма да стигне любимата ми на Слави Трифонов и Криско. Никога няма да ни стигнеш! Престани да се насочиш към друга сфера – музиката. Престани да зарежеш ученето! По-добре още нали ти казах: “Никога няма да ни стигнеш!“. Аре ходи на училище уе!

  • емил каза:

    Сузанита яж ми топките на кура за нова година и много ми е тъпо че такава сузанита няма в българия къадето да учи такава като теб проститутко такава кифла да се ебе с ангел и крум дано да ти дойде в главата лисбийка кифла и курва долно момиче

  • емилия каза:

    Дано да те ебат в устата и путката и зъбите дано сузанито скумрия такава като теб кифла

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!