Промо/ Алисия - Старай се да си първи - Signal.bg

Промо/ Алисия – Старай се да си първи

Промо/ Алисия – Старай се да си първи

Алисия  избухва с нов проект навръх рождения си ден. Песента е със заглавие „Старай се да си първи“. Певицата реши да представи видеоклипът на 1 март, когато празнува и своя рожден ден. Лентата се завъртя в ефира на Фен ТВ.

Музиката на песента е дело на Радомир Кишев. Текстът е написан от Петя Радева. Режисурата на видеоклипа е поверена на Людмил Иларионов. Фотограф -Георги Малев, грим –  Кирил Чалъков, коса – Милена Димитрова.

Какви са вашите отзиви за песента и клипа, научаваме от коментарите ви тук!

4 коментара към “Промо/ Алисия – Старай се да си първи”

 • шушулинка каза:

  много скучна песен. като цяло Алисия в последните 2-3 години хич я няма

 • ГЕРГО МИЛОВ каза:

  Уважаеми Сигналчовци , бихте ли ми разяснили защо Диапазон Рекардс не рекламира Авторите на Текст, Музика и Аранжимент ??? Не е ли това основата на всяка песен ??? Преди да запее и най- добрият изпълнител нали всичко почва с музика ??? След като запее ,ако не може го спасява текста . Защо хората , които изнасят на гърба си този стил са винаги пренебрегнати ??? Кога ще дадете изява на основоположниците на този стил, че и те да се почувстват ХОРА ???

  • Signal.bg каза:

   Редактор: Здравейте, г-н Милов! Не можем да ви дадем отговор защо някои продуценти не изписват авторите на песните в каналите за видеосподеляне. За нас също това е загадка. В случая обаче, Алисия бе обявила имената на всички от екипа, с който е реализирала проекта си. Ние, разбира се, сме ги включили в настоящата статия. Пожелаваме ви успех и ви благодарим за изразената позиция.

 • Старата секира каза:

  Гринго, кви хора сте пък вие бе марули още малко и пари ще почнете да искате не ви ли е срам да тровите хората с жалките си текстове трябва да ви крием за ваше добро е един ден като с епогледнете в гледалото ще драйфате трябва да ви забранят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!