Примата на българската музика с трогателни думи

Лили Иванова отправи емоционален поздрав към всички българи по случай 24 май. Примата на българската поп музика е от малкото родни изпълнители, с характерна чистота на фразата не само когато изпълнява своите песни, но и когато говори. Тя се слави и с безупречен подбор на текстовете за своите песни.

В Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост обичаната от поколения българи певица призова сънародниците ни да се стремят да запазят езика ни чист.

„Денят на българската просвета и култура – 24 май, е символ на духовността, напредъка и човечността! Наше призвание е да помним делото на Светите братя Кирил и Методий и техните ученици и да съхраним българския език чист! За да ни има като народ! Честит празник!“ – написа тя в социалната мрежа.

Лили Иванова публикува и картината на художника Васил Горанов, изобразяваща Светите братя Кирил и Методий и учениците им.

Веднага след това тя отправи и сърдечен поздрав към всички привърженици на Футболния „Левски“ като написа:

„Честит празник на всички футболисти от ПФК ЛЕВСКИ и на всички левскари! Битката за съществуване на тази земя е валидна за всичко! Най-прекрасната й част е победата! Пожелавам Ви я от цялото си сърце и само напред! Бъдете здрави! Много щастие“.

Тя сподели и снимка на футболна фланелка  на тима, която е с №1 и името Лили Иванова.

 

 

6 коментара към “Примата на българската музика с трогателни думи”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!