Преслава: Човек трябва да се нагоди според случващото се

Преслава е щастлива, че е имала възможност да се срещне на една сцена с  Цеца Величкович, с която имаха концерт това лято на стадиона в Сливница. Изненадана е, че в интервю за „Преди обед“ голямата сръбска звезда е споменала нейното име като певица от България, с която би направила дует.

„Поласкана съм. За мен тя е балканска звезда. Не знам колко суперлативи мога да кажа за тази жена“ – споделя изпълнителката на „Пайнер“ и не крие, че не е толкова смела в мечтите си дует с Цеца.

В личен план  споделя, че се е превърнала в голяма домашарка заради дъщеря си Паола, която вече е на 3 годинки. Нощните купони извън работните й ангажименти вече са в миналото. Дори и на рождения си ден през юни предпочела да събере гостите по обедно време, а не в късните часове, както обикновено. „Все още се чувствам млада“ – подчерта тя.

„Хубаво парти беше, изкарахме си добре. Започнах вече да си правя партитата като детски рождени дни, за да може и Паола да присъства до определен час вечерта. Миналата година го направих следобед, а приятелите ми почнаха да се чудят защо правя рождения ден по-рано от септември, когато е родена Паола. Объркаха ни“ –  разказва пред БТВ попфолк звездата.

Преслава и дъщеря й отново хит в мрежата/ ВИЖ

Времето, когато нощните клубове бяха затворени заради пандемията и изпълнителите бяха лишени от изяви, актуалната певица посветила на семейството си и преди всичко на дъщеричката си.

„Човек трябва да се нагоди според това какво му се случва. Обърнах повече внимание на семейството, а дъщеря ми е много доволна от това. Тя държи просто да сме заедно и както казва: „Хайде да си играем, мамо“.  Когато се събуди сутрин, гледа да ме събуди, независимо в колко часа съм си легнала. Не се оплаквам, защото времето прекарано с нея ме зарежда на сто процента. А и после спим заедно следобед“ – споделя именитата майка.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!