Преслава: Трябвало е да срещна правилния човек

Преслава се задържа на върха на славата си години наред. Тя прави хит след хит, а публиката я приема с бурни аплодисменти. Макар че успява да вдигне градуса на всяко парти, тя признава, че не пие алкохол, а се зарежда с добро настроение от феновете и хубавата музика.

„И на рождения си ден не съм пила алкохол. Едно „Наздраве“ не казах! Аз наистина не обичам алкохол“- заяви звездата.

Хитовата изпълнителка разказа, че по време на карантината е била на село заедно с близките си хора.

„С Павел навсякъде сме заедно. Когато аз съм на работа, той е с мен, когато той е на работа, аз съм с него. По принцип се намерихме сродни души и навсякъде сме заедно още от първия ден. Просто е трябвало да срещна правилния човек“ – признава тя.

На въпрос дали ще има сватба, тя сподели с усмивка: „Засега не“…

Певицата разказа, че въобще не обича да снима клипове и да дава интервюта, защото много се притеснява.

За финал Преслава и Николаос изиграха забавната игра „Кутия с лъжи“.

Реклама

5 коментара към “Преслава: Трябвало е да срещна правилния човек”

  • Не ми харесва вече каза:

    За какво й беше да си пипа каквото и да е по лицето? Вярно, че имаше по-голям нос, но в това й беше чарът, нищо му нямаше. Освен това след като роди и качи малко кила, изглеждаше супер и се беше разхубавила. След това се обезобрази. Жалко за нея.. Не вярвам и тя самата да се харесва повече така, но няма как да поправи стореното. Затова тези певици трябва да мислят повече преди да правят каквото и да е по себе си, защото никоя от тях не е станала по-красива, а точно обратното.

  • Иво каза:

    Какво страшилище. Слагайте предупреждения преди да пускате статии с тази „красавица“, че после хората ще сънуват само кошмари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!