Преслава с емоционална изповед за личния си свят

Преслава показа в социалната мрежа снимки от зимната си ваканция. Звездата на „Пайнер“ е заедно с бебето си Паола и истински се радва на майчинството.

“Невероятно е усещането да бъдеш майка. Все още не мога да го опиша с думи. Като млада майка мога да кажа, че човек става по-ангажиран, по-отговорен. По някакъв начин вече света ми минава през очите на моето малко момиченце Паола. Аз от тук нататък започвам да си представям каквото и да правя в този живот, как тя ще гледа на нещата. Дали аз ще й се харесвам, дали ще се гордее с мен. Имам усещането, че започвам на нея да й се доказвам. Моят пример за майка е моята майка” – споделя певицата пред Планета ТВ.

Преслава казва още, че е много доволна от своето възпитание, и от двамата си родители, защото бащите също не са за подценяване в този толкова важен процес в израстването на всяко едно дете.

“Мога да кажа, че Паола е много гледана и от баща си. Той много се грижи за нея и дано да продължава да ми помага толкова много. Аз редовно й пея и й пускам музика. Силно се надявам да бъде музикална и то не за друго, а за мое удовлетворение. Все си мисля, че който пее – зло не мисли. Иска ми се Паола да е добро дете” – разказва за вълненията си Преслава.

3 коментара към “Преслава с емоционална изповед за личния си свят”

  • Анонимен каза:

    Млада майка ли??? Млада майка е жена на 24-25 години. На 34 със сигурност не си млада майка.

  • Анонимен каза:

    Защо Преслава не показва снимка на детето в анфас,а постоянно го снима в гръб?Нали е нейната радост и гордост,нека да я сподели с хората.Те ще се зарадват.Или Преслава се плаши от суеверия и уроки?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!