Преслава стана жертва на недоброжелатели / ВИДЕО

Преслава, която е сред родните звезди с най-много последователи в социалните мрежи, се оказа жертва на недоброжелатели. Изпълнителката остана без профил в Инстаграм, защото е докладван като нереден. Певицата разказва цялата история в специално клипче, публикувано във фейсбук.

„Профилът ми в Инстаграм беше хакнат. Опитах всичко възможно да го върна, но нещата явно са на доста сериозно ниво. Направих си нов профил, но някой явно се занимава доста сериозно с моята личност и е хакнат и този профил. Извинявам се на всички хора, които ме харесват и искат да ме следват. Ще направя всичко възможно да си върна стария или да направя нов, който да има сигурна защита“ – споделя тя пред феновете си.

Няколко дни преди това тя провокира недоброжелателите си, които я критикуват заради новата й визия след ринопластиката, като пусна фотос, придружена с анонс: “ Специална снимка за агитката „коментатори“ Нека и днес осмисля живота ви“.

Вижте цялото клипче тук!

3 коментара към “Преслава стана жертва на недоброжелатели / ВИДЕО”

  • Кранта Янкова каза:

    Като не я е хакнало отзат от трушията и 90 градусовата ракия нищо и няма.Мен питате ли ме как се мъча, не стига,че вряла ракия,трушия, а и киселото зеле и вкиснатите соджуци ям още.Храна и пиене не хвърлям.Добре,че имам самостоятелно WC и си смотвам хартия и сапун от работа, иначе жива да ме оплачеш!

  • Преславафен каза:

    Браво чепишете. Планета ни държат не видение.. Редно е Пайнер да се свържат с инстаграм…

  • KAGI M каза:

    ОТ КОМЕНТАРИТЕ СЕ ПОЗНАВАТ НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛИТЕ, НО Е ТАКА КОГАТО СИ МОЖЕЩ И СПОСОБЕН. ПРЕСЛАВА ДА НЕ ТИ ПУКА, ДНЕС ХОРАТА НЕАНГАЖИРАНИ С НИЩО СЕ ЗАНИМАВАТ ГЛУПОСТИ, ВКЛЮЧВАМ И ЖУРНАЛИСТА ДРАГО СИМЕОНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!