Преслава

Преслава се наслаждава на петзвезден лукс / ВИЖ

Преслава поднесе на феновете си нова доза радост за очите. Певицата все по-често позволява на последователите си да надникнат в личния й свят и да научат интересни подробности от ежедневието и пътуванията й.

Вече няколко дни тя се наслаждава на петзвездна почивка в Бодрум, като се е отдала на пълноценен релакс. Дали на плажа със здравословен коктейл в ръка, или пък в СПА центъра на комплекса, изпълнителката се радва на приятни емоции сред красотата на Турската Ривиера.

Заедно с нея е любимият й мъж Павел, с когото Преслава споделя тази романтична ваканция. А какво по-хубаво от слънце, море и безгрижие точно сега, когато в България есента все по-осезаемо напомня за себе си.

Последните кадри, публикувани от нея в социалните мрежи, са запечатали красиви и цветни гледки, които веднага грабнаха вниманието на последователите на певицата, а самата тя демонстрира ослепителна визия на фона на Егейско море.

Интересните сторита и въпроси пък отприщиха вълна от коментари.  “Любимите ми цветове… А кои са вашите?“ –  показва и пита хитовата изпълнителка.

 

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!