Преслава разкри защо си е оперирала носа

Преслава удовлетвори любопитството на феновете си по най-коментираната тема – защо се подложи на ринопластика. Фолк звездата  проговори за операцията на носа си, но не пред журналисти, а в социалната мрежа. И докато почитателите на актуалната певица коментираха разпалено вече месец тази драстична промяна на лицето й, сега тя  обясни какво е наложило интервенцията.

Хитовата певица е категорична, че го прави признанието заради почитателите си като отговаря директно на техните  въпроси и обясни, че се е оперирала заради здравословен проблем. Наред с това отчита, че не е е харесвала предишния си вид.

„С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и ми се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото“ – обяснява тя.

Преслава запазва мълчание какъв точно е бил здравословният й проблем, но заявява, че харесва новия си външен вид и е доволна от резултата.

Звездата на „Пайнер“ издаде, че любимият й Павел е настоявал да кръстят дъщеричката си Преслава. Четири дни преди да роди бебето, изпълнителката го убедила, че трябва да е Паола.

Певицата дава яснота и във връзка с други медийни спекулации – относно наркотиците. Тя подчертава, че  никога не е употребявала наркотици, противно на писанията в жълти издания.

6 коментара към “Преслава разкри защо си е оперирала носа”

 • Луна Президент каза:

  Абе, глупости на таркалета… здравословен проблем няма-има психологичен. Не се намери някой преди да напипше тази глупост да и каже, че жена на 35 години няма как хей така изведнъж да установи, че има проблем от такова естество, още повече при прегледи касаещи бременността. Те да не би да са правили замерване на отвора на ноздрите и с цел да извадят бебето от там и така да са го установили??? Още повече в светлината на факта, че тя отрича да има други корекции, а такива са очевидни. Джуките и са надути, като на 50 годишна танзанийка…освен това скулите кой ги оформи?? И, ако все пак приемем, че имала медицински съобразения за ринопласктиката защо не е отстранен проблема(доколкото го е имало) с минимална интервенция, а се е наложило да префасонират изцяло носа?!? Проблема на Преслава и е в главата. Знаеше, че има нужда от някакъв ход, за да задържи позиции, но за лош късмет същият се оказа онова, което съвсем ги разклати и в общи линии кариерата и в момента не върви на добре. Просто, защото Преслава няма. Друго лице-несполучлив опит на пластичната хирургия пее с нейният глас и дотам. Всички нейни колежки са правили промяна. И Глория, и Анелия, и Галена, и Емилия имат ринопластики, но(с изключение на последната) в пъти по-сполучливи и естествени.

  • Grozan NOS. каза:

   Ne be, „nqmat“ Samo deto ne sa spoluchlivi. Jalko za talanta na Aneliq, beshe nai qkata predi da se izrosi I TN. A za Galena milataaaaa….
   Tq, puk e napravo zashto, zashto?!

  • Grozen NOS. каза:

   Ne be, „nqmat“ Samo deto ne sa spoluchlivi. Jalko za talanta na Aneliq, beshe nai qkata predi da se izrosi I TN. A za Galena milataaaaa….
   Tq, puk e napravo zashto, zashto?!

 • АМАН каза:

  Колко надълбоко бръкна тоя гинеколог че докато и преглеждаше матката и констатира и проблем с носа…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!