Преслава: Радвам се на всичко, което ми се случва

Преслава е сред българските знаменитости, които могат да се похвалят със завиден брой фенове в мрежата. Над 640 000 са последователите на певицата в Instagram и над 830 000 във Facebook.

Тя издава, че най-харесваните нейни публикации са кадрите, които споделя със своята дъщеричка Паола. През септември малката ще навърши 3 години, а появата й постави начало на нов етап в живота на обичаната изпълнителка на “Пайнер“.

“Аз прекалено много се отдавам на едно нещо, като се захвана с него и съм си мислила, че като родя ще бъда домакиня, майка и нищо друго. Нещата обаче могат да се съчетават. Паола е една много голяма късметлийка, защото тя е много привързана към мен и благодарение на пандемията тя имаше шанса да бъда нон стоп до нея. Тя е разкошно дете, много е забавна, вече доста говори, разсъждава, задава ти въпроси. На мен самата ми е интересно. Може би това беше правилната възраст, в която родих, да за да мога да й се отдам изцяло“ – разказва певицата пред NOVA.

Преслава и дъщеря й взривиха мрежата със свежо клипче / ВИЖ

Преслава е убедена, че майчинството може да върви ръка за ръка с кариерата. И безспорно доказва това, отбелязвайки успех след успех в професионален план. В навечерието на месец май тя представи новата си песен “В твоето легло“, която се превърна в тотален хит за часове. Лентата регистрира над 3 милиона преглеждания в YouTube и няма вечер, в която да не звучи в нощните клубове.

Преслава записа трета поредна победа

“Много е трудно вече да уцелиш формулата на една песен да бъде хит. Може би е някаква и магия, и късмет. Имам шанса да работя с много добри професионалисти, а и самата аз доста активно се включвам и в текста, и във всичко. Старая се, вълнувам се и все още се радвам на всичко, което се случва в професията ми“ – казва тя.

Категорична е, че музиката трябва да е муза, а не да се пресмята кога какво да пуснеш.

“Аз като цяло не съм по плановете за в бъдеще. Всяко нещо трябва да идва с времето си, късмет. Не съм от амбициозните. Затова мисля, че съм и късметлийка до някаква степен“ – на мнение е хитовата изпълнителка.

Реклама

4 коментара към “Преслава: Радвам се на всичко, което ми се случва”

  • Ужасна каза:

    Малее на тая снимка е страшна направо. Тази жена вече не става за гледане, само за слушане. Ужасна е.. Как можа да си причини това?!

  • Гери каза:

    Тялото си е нейно и ще прави каквито корекции си пожелае! Вади хит след хит, хората няма да спрат да я слушат! А вие тук си пишете, каквото си искате!

  • Вики каза:

    Жалко а преди тези корекци беше толкова слатка и красива имаше щастие и радост във очите а сега запрелича на мумия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!