Преслава пя в ренесансов дворец на сватбата на Цеци Красимирова / ВИЖ

Една от очакваните сватби за годината беше тази на модела от 90-е Цеци Красимирова и американския бизнесмен Майкъл Струмейтис.

Преслава стана част от сватбата на топ модела Цеци Красимирова и американския бизнесмен Майкъл Струмейтис, която се състоя на 12 май в ренесансовия дворец от 19 век Finca Mas Solers в плажно градче край Барселона. Мотото на тържеството бе „Цеци и Майк! Когато любовта е завинаги“.

Сред гостите на пищното събитие имаше много VIP личности като собственика на Spotify, изпълнителен директор на Netflix, певицата Преслава, представители на ансамбъл „Българе“ и други. Кумове бяха коафьорът Вили Боршукова и актьорът Джон Струмейтис.

Булката беше облечена с рокля на Евгения Борисова, а младоженецът с костюм на Том Форд. На сватбата беше спазена традицията с хвърлянето на букета, а той се оказа в ръцете на дъщерята на Цеци – Джудит.

„Преди години попаднах на книга, чието заглавие бе „Любовта трае три години“. Истината е, че самият автор вътре разказва за онази истинската любов, която е ЗАВИНАГИ. Ето и негов цитат : „Любовта, която трае три години, е любов, която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното, а е паднала наготово от небето. Любовта е трайна само, когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително, инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.“ – сподели Преслава пред феновете си в социалната мрежа и публикува снимки от сватбата.

Тя сподели и видео, на което пее хита си „Лъжа е“. Съгласно дрескода на сватбата – бални рокли, фолк звездата бе решена в изящна дълга рокля в черен цвят, дело на София Борисова. Част от програмата бяха още ансамбъл „Българе“, Тримата тенори и Звезди от „Ахат“.

1 коментар към “Преслава пя в ренесансов дворец на сватбата на Цеци Красимирова / ВИЖ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!