Преслава: Пиша и трия, толкова силно се вълнувам

Преслава отново показа, че умее да избира точно своите песни и с тях бързо да достига до сърцата на феновете на най-популярната българска музика. На празника на любовта и виното – 14 февруари, тя поднесе своята дългоочаквана музикална провокация – “Изтрезняваш ли”. За по-малко от час видеото бе гледано от над 55 000 зрители в официалния канал на “Пайнер” в You Tube – Planeta Official.

“Ето такава песен чакахме – тотален хит! – пишат феновете на певицата и допълват – За пореден път Преслава показа как се прави хубава музика. Определено се завръща истинското звучене на попфолка – такова, каквото всички харесват.”

Самата Преслава не крие вълнението си и побърза да поздрави меломаните лично: “Честит празник! Чета коментарите Ви и се радвам, че Ви харесва. Пиша и трия, толкова силно се вълнувам!”

“Изтрезняваш ли” е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на лентата е Виктор Антонов, а оператор е Радослав Гочев. С нея те ни пренасят в историческия център на София – Ларгото и ЦУМ.

Преслава е изключително красива, одухотворена и видимо сияе от щастие. По всичко личи, че Паола и Павел са нейния стимул, както в живота, така и в музиката.

В събота бе и международното представяне на песента в Лондон, където българите от цяла Великобритания се събраха на Фестивала на виното и любовта, организиран от в. “Будилникъ”. Преслава бе специален гост.

ВИЖ / Преслава – Изтрезняваш ли

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!