Преслава отново изненада / ВИЖ

Преслава се завръща на сцената след кратко отсъствие. Фолк звездата ще бъде специален гост в Люлебургас  на Балкански тракийски фестивал,  който се провежда традиционно в средата на този месец. Изявата й там ще е на 16 юни като началото на музикалната среща ще бъде поставено в 15:30 часа, а за публиката предстоят вълнуващи емоции с хитовете на обичаната изпълнителка.

Преслава е един от най-уважаваните български артисти в Турция. През 2014-а тя бе отличена с приз за “Най-добър чуждестранен изпълнител”. Интересът към звездата на „Пайнер“ е голям и публиката със сигурност ще се наслади на нейните хитове. Певицата също се вълнува от предстоящата среща с почитателите в Турция.

Междувременно всяка свободна минута актуалната изпълнителка посвещава на своята дъщеричка.

Паола, която е почти на 9 месеца, всеки ден се променя и открива света, а родителите си даряват с искрена любов.

Преслава не пропуска да се наслади и на разходки в планината като тези дни сподели в социалната мрежа фотос и написа с възхита: „Обичам места, които ме карат да осъзная колко малки сме ние и нашите проблеми“.

4 коментара към “Преслава отново изненада / ВИЖ”

  • ГРОЗНА каза:

    КРАСИВА, НЕ ЗНАМ ДАЛИ НАИСТИНА СИ „КРАСИВА“, НО ВИЖДАМ, ЧЕ СИ НЕГРАМОТНА. НО ИНАЧЕ МОЖЕШ ДА НАПИШЕШ, ЧЕ ПРЕСЛАВА ТЕ ИЗНЕНАДВА С ПРОСТОТИИ. АМИ СТОЙ СИ В БИБЛИОТЕКАТА, КАТО СИ ТОЛКОВА УМНА, НЕ Я СЛУШАЙ ПРЕСЛАВА И НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДВАШ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!