Преслава омая фенове от цял свят

Фенове от цял свят се включиха в онлайн разговор с Преслава в Instagram. Певицата използва една от възможностите, които дава социалната мрежа и се включи лайв, за да поговори в реално време с почитателите си.

Самата тя е отговорна и не излиза от дома си, въпреки че е свикнала да бъде в движение и да общува с много хора

. Към виртуалната среща се присъединиха почитатели от Сърбия, Холандия, Белгия, Великобритания, Германия, Украйна, Турция, Испания и Италия, а почти всеки български град, също имаше представител в лайфа.

Преслава пусна ново предизвикателство

Сред многобройните въпроси на феновете бе този за новата й песен. Звездата на „Пайнер“ е категорична, че иска да запази изненадата за подготвяното парче до премиерата му. За съжаление, на този етап яснота за това няма.

Изпълнителката не крие, че е нетърпелива да представи новото си парче, за което преди дни разкри, че ще е бързо.

Въпреки изолацията, на този етап се радва, че благодарение на социалните мрежи има шанса на е по-близо до публиката и да общува с нея.

Преслава с радост споделя и част от най-ценните моменти със своето момиченце, за което разкри, че расте и щурее. Тя обеща скоро да зарадва последователите си с нови общи снимки с Паола, която вече се е научила да позира също толкова ентусиазирано, колкото майка си.

2 коментара към “Преслава омая фенове от цял свят”

  • Рико каза:

    То дали полвиният свят е чувал за нея пък камо ли да е омаяла фенове от цял свят пишете такива простотии че и сами не си вярвате с какво толкова се е прочула във целия свят не знам освен да се е прочула със несполучливата операция на носа и която я загрози за цял живот и им отне и малката красота с която я бе дарила природата и че всички я подиграват и сравняват със Майкъл Джаксън освен с това да се е прочула и да е омаяла феновете по цял свят заштото друго не ми идва на ума за нея а каква красива беше преди операцията на носа нужно ли беше да я прави според мен не истинската и лъчезарна и красива Преслава остана във далечната 2004 година това вече не е тя на снимките а е бледо копие напомнящо за нея жалко а ми беше някога най голямата от всички любимка но към днешна дата не е .

  • Х каза:

    Тези хора поне да свалят очила и покажат че уважават поне себе си.
    Неразбирам какво крият като говорят с очила -за мен е неуважение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!