Преслава и Ивелина Колева заедно на море

Преслава и Ивелина Колева си дадоха среща в курорта Слънчев бряг. Бъдещата майка посрещна своята сестра и племенницата си Виктория за една кратка ваканция.

“Обичам времето, прекарано в компанията на моята сестра и винаги, когато имаме възможност с нея, се събираме между концертните ни изяви – дали в София, дали в Добрич, или лятото край морето. Така си подаряваме няколко дни заедно“ – споделя Ивелина а пред Планета ТВ.

Това лято не е изключение за сестрите Преслава и Ивелина Колева. Между две свои участия – концерта в Брежани и предстоящия на 8 юли във Варна, Ивелина Колева и дъщеря й избраха Южното Черноморие.

Снимките, които тя вече сподели говорят, че звездната дамска компания не стои само на плажа, а обича и разходките сред красивите кътчета на Несебър и Слънчев бряг.

Лятото на 2018 г. за народната певица няма да бъде свързано само с ваканция и релакс, а и с работа по нови проекти. Музикалните изненади няма да закъснеят и скоро ще бъдат в ефира на радио “Пайнер“ и телевизия “Планета Фолк“.

Междувременно Преслава се радва на щастлива любов с Павел, от когото очаква и първата си рожба. Певицата е в напреднала бременност, но не спира да покорява интересни дестинации.

 

„Нарисувай си Рая и влез в него“ – написа звездата преди време като публикува романтичен кадър с любимия си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!