Преслава и дъщеря й отново хит в мрежата/ ВИЖ

Преслава ще зарадва феновете си извън страната с дългоочакван концерт в Лондон. Атрактивната звезда на „Пайнер“ е любимка на многобройна публика във Великобритания. Песните й са сред най-големите хитове в модерната българска музика, което е гаранция за истински празник.

С обещание за незабравими спомени и вълнуващи часове тя ще се отправи към английската столица на 17 септември, а всички, които искат да се заредят с добро настроение, могат да се присъединят към балканското парти.

Дни преди визитата си на Острова гласовитата певица има повод за много радост и вълнуващи моменти. На днешната дата преди 3 години тя стана майка за първи път. В живота й се появи нейната дъщеря Паола, която е най-ценният дар в живота й и най-голямо вдъхновение за нея.

Преслава и сестра й Ивелина умилиха със снимки като деца/ ВИЖ

Днес Паола е рожденичка и за цялото семейство предстои незабравим ден. Сред първите поздрави се открои този на Ивелина Колева, която обожава своята племенница.

През юни Преслава и Ивелина Колева представиха народната песен “Моме Невено”, а във видеото своя официален дебют пред камера направи очарователното момиченце.

Дъщерята на Преслава в новия клип на именитите си майка и леля/ ВИЖ

Малката често присъства в социалните мрежи със снимки, публикувани от именитата й майка, а появата й винаги е обект на хиляди лайкове и коментари от последователите на певицата.

Огромен интерес предизвика и посещението на Преслава и Паола в столичния зоопарк преди дни.

“Днес времето е прекрасно и решихме да се разходим в зоопарка в София. Беше хубаво и доста вълнуващо за децата” – сподели певицата под поредица от снимки, на които виждаме нея и дъщеря ѝ сред животните.

Преслава пита и последователите си кой е любимият им зоопарк, който са посещавали, като споделя, че нейният е в Австралия.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!