Преслава и Галин избухват с нещо наистина качествено/ ВИЖ

Галин и Преслава  са готови с нова колаборация. Съвсем скоро хитовите изпълнители ще представят на меломаните парчето „Така ни се пада“, това бе потвърдено от певицата, която пусна мейкинг за предстоящия от звукозаписното студио.

За музиката и аранжиментът двамата заложиха на Деян Асенов. Видеоклипът ще бъде промотиран до края на месеца, издаде певецът, който сподели преди време: „Това си беше сбъдната мечта за мен – да имам такъв тип проект – с Преслава. Обещавам ви нещо наистина качествено“.

6 коментара към “Преслава и Галин избухват с нещо наистина качествено/ ВИЖ”

 • Тцъцъ каза:

  Как разбрахте, че е изключително качествено, като в клипа няма и част от парчето тцтцттц

 • Анонимен каза:

  Искам да попитам и двамата Галин и Преслава браво! Тази песен ще бъде хит и ще гърми в дискотеките
  и ще бъде номер едно в класациите ще видите? На мен много ми харесва тази песен браво! На мен ми харесва старите песни на Преслава а не новите песни? Например: Дяволско желание Дишай Скоро Първи в сърцето Бързо ли говоря бейбе Лъжа е Последен адрес Жените след мен Изтрежнаваш ли! На Галин Парата ако хвана Момче без сърце Все напред Мамиш Дуета с Цветилина Янева Роклята ти пада
  с Яница барабанчето с Борис Дали и Галин и Галена, Царя на купона с Преслава така ни се пада! И много други песни на Галин и Борис Дали Райна Мария Милко Каладжиев Ивана!

 • КрантЪ Янкова каза:

  И аз като се изрежа в офиса като прасе е качествено 30 мин никой не влиза след мен, аз влизам на 25тата за 2ри дубал

 • Анонимен каза:

  Искам да попитам певицата Преслава на мен не ми харесват новите ти песени например Пиян Трябваш ми Крадец на време Не идвай Не те забравям? Много ми липсват старите ти песени на Преслава? Трябва
  ше да направиш още такива песни?

 • Анонимен каза:

  Например Аматьорка Жените след мен Последен адрес Червена точка Дишай Скоро Мъж на хорожонта
  Дяволско желание Заклевам те Правено е вече с друг Бързо ли говоря бейбе Първи в сърцето Няма да съм друга Пия за тебе Живей Моят нов любовник Не ми пречи Усещане за мерелин и много други старите ти песени не ги помня всичките много ми липсват!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!