Преслава издава семейни тайни/ ВИЖ

Преслава издава как посреща празниците в семейството си. Попфолк звездата споделя, че със съпруга й редуват гостуванията си при родителите  си.

Ако на единия празник са в Добрич, при майка й и баща й, на другия са във Враца, откъдето е родом мъжа й Павел.

Сега за Великден при нея са дошли сестра й Ивелина Колева с дъщеря си, като всички заедно са направили подготовката за най-светлите и хубави дни.

Софи Маринова със смайваща новина, замесена е и Преслава

„Сестра ми с племенницата ми дойдоха в София на гости за празниците. В четвъртък си боядисахме яйцата. Паола беше най-активна“ – казва с усмивка певицата в „Събуди се“ по NOVA.

За останалите приготовления са се погрижили родителите им, призна още тя.

„Любимият празник в нашето семейство вече е рожденият ден на Паола. Тя през ден, като става и казва: „Мамо, аз днес нямам ли празник?“- Иска да получава подаръци всеки ден“ – споделя гордата майка и си спомня за своето детство.

 

„Майка ми и баща ми постоянно купуват музикални играчки на Паола, за да я насочат. А аз преди година и половина бях казала в едно интервю, че тя пее фалшиво, но сега, ако трябва да бъда честна, започва да пее все по-добре. Нямам някакви прекалени амбиции. Но Павел един път ми каза: „Ако детето някой ден стане певица, ще те съди, че си се изказвала, че пее фалшиво“ – обяснява гласовитата звезда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.