Преслава заведе дъщеря си на уникално място / ВИЖ

Преслава успешно съчетава професионалните си ангажименти с грижите за малката си дъщеричка. Певицата неотлъчно e до своята Паола и често споделя с последователите си забавни моменти от тяхното ежедневието.

На един от новите впечатляващи фотоси майка и дъщеря позират върху скален масив в древното тракийско мегалитно светилище Бегликташ. То се извисява върху хребета на Маслен нос, недалеч от Приморско и е наричано “българският Стоунхендж”.

Датира се около XIV в. пр. Хр., като до IV в. е изпълнявало едновременно функциите на храм, скален календар и слънчев часовник.

Внушителните мегалити все още не са разкрили всичките си тайни. Това е поредният пост на звездата на телевизия “Планета”, в който тя показва красотата на нашата Родина. Певицата е вярна на принципа, че опознавайки нови, непознати места, откриваме и по нещо ново за себе си.

Преди време гордата майка показа в клипче как малката й наследница вече показва вокалните си качества. „Новата ми дуетна половинка още няма 2 години“ – отбеляза певицата.

Междувременно клубните участия на Преслава в страната продължават. В петък и събота тя отново ще пее край морето, а домакини са популярни нощни клубове в Слънчев бряг и Созопол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!