Преслава: Дадох една добра година на моята дъщеря

Преслава определи изминалата една година от пандемията като добра за нея в личен план. Певицата посветила времето си на своята дъщеря Паола точно в подходящото време, за да може да расте под майчините грижи.

Фолк звездата призна, че е била в ужас от коронавируса през март миналата година и веднага спряла участията си още преди официално да бъде обявена пандемията. Страхувала се да не зарази единственото си дете.

„Бяхме се оттеглили в селото на моя мъж. Не искахме да се виждаме с никого, никой не ни помагаше и в отглеждането на детето. Пазарувахме наведнъж за 10 дни, а после оставяхме покупките за една нощ в колата, за да умрат вирусите. В магазина ходехме облечени като медиците в ковид отделенията“ – споделя тя в „Събуди се“.

Хитовата изпълнителка сега отново е сред своята публика, но не крие, че среща трудности, защото малката не иска да я пуска на работа: „Щом види, че аз или баща й се обличаме, веднага започва да повтаря: “Няма мама ходи на работа“.

Радва се, че с раждането на дъщеричката й, животът за нея е добил смисъл и подчертава:. „Детето е смисълът на живота. Тя е много отворена към хората, контактна е. Ние с баща й сме били доста свити и срамежливи като деца“.

Преслава и половинката й Павел изкарали коронавируса, като при нея било една идея по-зле.

Преди време певицата показа теста си за антитела, но въпреки това, с любимия й решени да се ваксинират. Баща й също го направил, макар че имал притеснения, преди първата игла.

„Ако не бях станала певица, щях да стана като татко – тираджийка. Бях добра и по математика, но едва ли щях да се занимавам с висша математика. Езиците също ми се отдаваха и моя учителка дори се беше запалила да ме праща на работя в Германия заедно с дъщеря й“ – разказва звездата.

Преслава си спомни и за абитуриентския си бал, като разказа доста интересни моменти от подготовката и празнуването.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!