Прекарайте четири дни с Джина Стоева и Ивена

Новата песен на Джина Стоева и Ивена – „Една новина“, „разбуни духовете“ в публичното пространство още в първите дни след излизането ú. Закачливият текст, веселата мелодия и оригиналният видеоклип предизвикаха интереса на журналистите и двете изпълнителки на „Ара Мюзик“ са канени за интервюта от всички медии.

Ако гледате предаването за светски живот на Канал 3 – „Рандеву“, можете да се насладите на приятния разговор на чаша кафе между Джина, Ивена и водещата Деси Жаблянова. Премиерата му е в петък /5 ноември/ от 22:30 часа, а повторенията са в събота от 23:00 часа, в неделя от 22:45 часа и в понеделник от 20:00 часа.

Станислав Дочев от „Утрото на PRO.BG“, вместо също като Деси да покани красивите дами някъде на заведение, направо отишъл на гости у Джина – хем да го почерпи за новия хит, хем да разкаже подробности около него. Докато си говорели сладко, сладко, се позвъняло на вратата. Без грам предварителна уговорка и без да е нагласено заради снимките, на входа се оказала самата Ивена. Известно е, че двете с Джина са близки приятелки и прекарват голяма част от времето си заедно. Така, съвсем случайно, се заформило още едно съвместно интервю и още една приятна раздумка с журналист. Записът от срещата ще се излъчи в сутрешния блок на PRO.BG в събота /6 ноември/.

В понеделник /8 ноември/ пък Джина и Ивена са поканени да участват на живо в предаването на телевизия BBT „Така го правят жените“. След 14:30 часа всички зрители, които желаят да поздравят или да попитат нещо двете певици на „Ара Мюзик„, могат да го направят, като позвънят на ефирните телефони.

Едно е сигурно, няма да скучаете, ако прекарате следващите четири дни в компанията на Джина Стоева и Ивена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!