Попфолк певиците Магда и Вероника отново заедно

Попфолк певиците Магда и Вероника, чието приятелство датира от години, отново изненадаха почитателите си. Този път с нова фотосесия на Магда, която е лице на модния бранд на Вероника.

След творческа пауза дизайнерката отново се завръща на българския моден пазар, а изборът й на ли за новата колекция никак не е случаен. Именно Магда беше първата популярна личност, която се ангажира с представянето на моделите на бранда през 2015 година, позирайки за 4 различни колекции до момента. През годините в красивите модни дрехи са позирали още певиците Камелия, Яница, Таня Боева, Кали и други.

В новата капсулна колекция Магда представя едни от най-хитовите модели на марката, показани в съвременен почерк. Силно впечатление прави и специално заснетата фотосесия от фотографа Теди Грозданов. Снимките предизвикаха истинска сензация в социалните мрежи, а целият екип представя Магда в невиждана до сега светлина. Различна, секси и дръзка, точно като новите модели в колекцията.

Почитателите на Вероника и Магда не крият очакванията си да видят изпълнителките и в общ музикален проект. Двете певици успяха да задържат истинското си приятелство и до днес. Припомняме, че дуетът им “Не си сама” е една от най-ярките и запомнящи се златни песни на попфолка, която остава категоричен хит във времето. Това е и причината двет. да поемат и селектирани общи музикални изяви, които винаги се превръщат в незабравим купон. Но дали някога ще можем да се насладим и на нов дует от тях, предстои да разберем!

Реклама

1 коментар към “Попфолк певиците Магда и Вероника отново заедно”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!