Попфолк певиците Магда и Вероника отново заедно

Попфолк певиците Магда и Вероника, чието приятелство датира от години, отново изненадаха почитателите си. Този път с нова фотосесия на Магда, която е лице на модния бранд на Вероника.

След творческа пауза дизайнерката отново се завръща на българския моден пазар, а изборът й на ли за новата колекция никак не е случаен. Именно Магда беше първата популярна личност, която се ангажира с представянето на моделите на бранда през 2015 година, позирайки за 4 различни колекции до момента. През годините в красивите модни дрехи са позирали още певиците Камелия, Яница, Таня Боева, Кали и други.

В новата капсулна колекция Магда представя едни от най-хитовите модели на марката, показани в съвременен почерк. Силно впечатление прави и специално заснетата фотосесия от фотографа Теди Грозданов. Снимките предизвикаха истинска сензация в социалните мрежи, а целият екип представя Магда в невиждана до сега светлина. Различна, секси и дръзка, точно като новите модели в колекцията.

Почитателите на Вероника и Магда не крият очакванията си да видят изпълнителките и в общ музикален проект. Двете певици успяха да задържат истинското си приятелство и до днес. Припомняме, че дуетът им “Не си сама” е една от най-ярките и запомнящи се златни песни на попфолка, която остава категоричен хит във времето. Това е и причината двет. да поемат и селектирани общи музикални изяви, които винаги се превръщат в незабравим купон. Но дали някога ще можем да се насладим и на нов дует от тях, предстои да разберем!

Реклама

2 коментара към “Попфолк певиците Магда и Вероника отново заедно”

  • Koleva.Nikol каза:

    Тези едва ли имат фенове. Едната стана шивачка а другата се снима с парцалите и. Толкова певици минаха и заминаха и тези бяха от списъка с еднаквите по визия певици. Магда пее като чайник с повече въздух отколкото глас, нито хит нито концепция за капиертата си. Вероника поне не се излага пред кръчмарската публика като останалите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!