Попфолк певицата Силвия с гневен коментар: Аз не съм от тях!

Попфолк певицата Силвия, която преди години бе сред топ звездите в жанра, а репертоарът й се открояваше с мелодични песни, в които има послание, тези дни направи гневно изявление в социалната мрежа.

Тя не скри своето разочарование от факта, че често в публичното пространство за всички изпълнителки от попфолка се говори с обобщения, без да се гледа на тях като на личности с индивидуални качества или липса на такива.

Ето какво пише тя в гневния си коментар:

„Някога, когато нямаше толкова много изпълнители, получавах ей такива, адресирани писма – имам безброй от тях, изпълнени с възхищение, много топлина и обич. Някога бяхме малко на брой, но за сметка на това качествени певици и певци, колкото и нескромно да звучи. Някога музиката не беше комерс, а подбрана – с хубави текстове и мелодии. Не беше срамно да се наречеш попфолк певица, а в днешните времена, признавам, че ако някъде не ме разпознаят, искрено се радвам. Мразя, когато слагат всички певици под общ знаменател, защото НЕ всички от нас са пробили в музиката самопредлагайки се и минавайки през легла! АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ! И други мои колежки не са! Всичко опира до човека, до неговото възпитание и морал, до това колко уважаваш себе си като жена!

Във всяка една професия има гнили ябълки, но, моля – бъдете интелигентни и не хвърляйте камъка с лека ръка! На тези, които са ограничени в мисленето си, ще кажа следното: попфолк певиците или така любимото ви определение „чалга-певици“, могат да пеят почти всичко, от всеки един музикален жанр! А това малко певици от другите стилове музика го умеят!
Благодаря за вниманието! Не бъдете сноби!“

Реклама

2 коментара към “Попфолк певицата Силвия с гневен коментар: Аз не съм от тях!”

  • Таня каза:

    Баш си си от разпоретините, които го играят моралистки, но най-вече си голяма некадърница и то фъфлеща.

  • Не съм от тия, како Сийке! каза:

    Проста, фъфлеща и некадърна! Злобна, дебела и отдавна в забрава! Обикновено тези, които говорят, че не са такива и онакива, са баш от тях! Смешница!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!